jun 272011
 

Vandretur langs Stevns klint søndag d. 26.6.2011

Søndagens tur stod denne gang på vandring ad trampestien langs Stevns klint. Stien går mellen Bøgeskov havn i nord og Rødvig lystbådehavn i syd og er ca 20 km lang.
Vi var 12 personer fra Logen, som ville starte vandringen i Bøgeskov havn og gå mod syd til Rødvig.

Da der ikke går nogen offentlig transport til Bøgeskov havn om søndagen, havde vi aftalt at mødes på Køge station. Herfra kørte vi,  i de biler vi havde til tilrådighed til Bøgeskov havn og satte alle af. Derefter kørte chafførene alle bilerne til Rødvig og parkerede dem der, så vi havde dem der, når vi hen under aften ville nå frem. Alle chaufførerne kørte så tilbage til Bøgeskov havn i en bil. Denne ene bil måtte vi så efterfølgende hente, når vandringen var endt. Continue reading »

jun 032011
 

Søndag d. 2-6-2011
Knudshoved Odde, som ligger ca. 5 km fra Vordingborg, hører til blandt de bedste naturmæssige oplevelser i Danmark. Knudshoved Odde er en halvø, sydøst for Karresbækminde Bugt i Smålandsfarvandet, der går cirka 15 km ud i havet. Den deles ved Draget, (som overskylles ved højvande), og den yderste spids, som hovedsageligt er overdrev, hedder Knudshoved, og den inderste Knudshoved Odde, hvor også Knudskov ligger. Det meste af odden, et område på 92 hektar blev fredet i 1952.

Continue reading »