aug 302011
 

Rejsebeskrivelse af biltur rundt i Norge i juli/august 2011.

Sommerferien i år står på en 14 dages biltur og camping rundt til nogle af fjordene i vest Norge. Vi har planlagt at se og opleve landskaberne, samt at vandre og se på Fosser omkring Geiranger, Sogne og Hardanger fjorden. Vi har også planlagt at tage en 2 dages vandretur fra hytte til hytte i fjeldet. Det bliver nok på Hardanger-viddar. Om turen forløber som planlagt hjemmefra må vejr og vind afgøre.

Continue reading »

aug 182011
 

Fototur til Åke Danilsson bilkirkegård ved Ryd i Sverige tirsdag d.16.8.2011.

Jeg har de sidste par år haft  planer om at tage op og se Bilkirkegården i Kyrkö Mosse, hvor Ake Dannilsson boede og arbejdede, til han flyttede fra stedet i 1992. Desværre ligger stedet et stykke oppe i Sverige, så man kører bare ikke lige derop en eftermiddag.  Da jeg havde en fridag og vejret lovede tørt og solrigt, besluttede jeg at nu skulle det være.

På mange fotosider har jeg set rigtig mange gode billeder fra stedet og på en af siderne hæftede jeg mig ved, at fotografen havde valgt at fokusere meget på detaljer i sine billeder. Det så rigtigt godt ud, så det ville jeg have i baghovedet. Da jeg lidt før frokost kom frem, var den lille parkeringsplads allerede fyldt med biler. Jeg fik dog lige klemt mig ind. Der var ingen andre danske, men en del tyske og svenske biler. Continue reading »