feb 252012
 

Fototur til stranden i Hornbæk. Vejret i dag er overskyet og ret blæsende. Vinden er i det nordvestlige hjørne så jeg ved at der vil være store bølger på stranden i Hornbæk plantage. Lige det ideelle vejr til at tage billeder af vandet i bevægelse omkring stenene på stranden. Efter morgenmaden samlede jeg mit fotoudstyr sammen og kørte de ca. 45 km op til Hornbæk. Vandet og bølgerne var som jeg regnede med. Efter nogle timer begyndte det at klare op så solen tittede frem i perioder. Continue reading »

feb 192012
 

I dag søndag er det ørnens dag, et arrangement som DOF står for over hele landet. Anette var på arbejde så jeg havde hele dagen for mig selv. Jeg besluttede mig for at køre op til Esrum sø hvor DOF havde et træf kl 10:00. Da jeg havde parkeret bilen ved Esrum gik jeg den lille kilometer som der var ned til søen. Der var allerede kommet mange mennesker. Mange havde kikkerter med, men der var også mange “almindelige” mennesker. Continue reading »

feb 072012
 

Siden fra husets gæstebog.

3+4+5 feb 2012
Vi fik skubbet Flemmings bil helt op til huset og så skulle der fyres op for det var -15 grader ude og -8 inde. Herreturen 2012 var i gang. I løbet af nogle timer var det tåleligt men stadig lidt fodkoldt men det var der råd for, så efter nogle kager på fod var vi lige så kåde som vi plejer at være. Efter Jens-Åges gullash var det tid tid til davoserjazz. Efter noget rødvin, Irsk kaffe, Rom og Cola og noget Leffe – lige meget hjalp det – der blev ved med at være fodkoldt. Så vi nåede kun 2 spil inden vi tørnede ind. Flemming var som altid tidligt oppe og snart var der brunchen klar. Continue reading »