okt 162012
 

Fototur til området ved Store Gribsø i Gribskov i Nordsjælland. Jeg kan godt lide området omkring søen da området er kuperet med meget grand og bøgeskov. Jeg plejer at komme der et par gange om året. Målet med turen var primært at komme ud og vandre lidt og så få skudt nogle billeder af efterårs skovens voldsomme farve symfoni. Continue reading »

okt 122012
 

Ugletur til Store Hareskov. Vejret var super i dag med sol og klar himmel så det var om at udnytte det og komme lidt ud. Jeg havde forleden været ude i Store Hareskov for at se den Høgeugle som var kommet på besøg fra det nordlige Scandinavien. Desværre var den ikke til at få øje på idag. Jeg gik lidt rundt i skove og fik taget et par billeder i det gode vejr. Continue reading »

okt 112012
 

Gentofte Sø i solopgang. Vi er nu kommet så langt hen på året at det ikke er nødvendigt at stå så tidligt op for selv at se solen stå op.

Denne morgen var der lovet rimfrost og tåge så jeg havde besluttet at tage ned til Gentofte Sø for se solen stå op og få taget nogle billeder. Jeg blev heller ikke skuffet. Det var helt vindstille og der lå tåge over meget at søen så jeg fik taget en del billeder. Continue reading »

okt 052012
 

Jeg havde hørt at der var kommet besøg af en Høgeugle fra Nordskandinavien eller Rusland og at den havde slået sig ned i Store Hareskov. Jeg besluttede mig for at tage ud i skoven for at se om jeg kunne få øje på den. Da jeg havde gået lidt rundt fik jeg øje på en gruppe mennesker som stod og kikket op i træerne. Continue reading »