jan 072012
 

Denne lørdag formiddag brændte jeg for at komme ud og fotografere. Det er godt nok min faste svømmedag lørdag formiddag, men denne gang vandt fotograferingen. Vejret var regnfuldt, men DMI havde lovet tørvejr op af formiddagen så jeg besluttede at køre op til Nordkysten for at fotografere vand i bevægelse ved standen i Hornbæk plantage.

Desværre var vandet noget “fladt” og da det også var meget lavvandet var der ikke nogle gode motiver. Det regnede stadig, men nu ikke så meget så jeg besluttede at køre op til Klosterris hegn for at fotograferer. Skoven består primært at bøge træer så jeg håbede at jeg ville kunde finde nogle høje slanke træer. Billederne skulle tages så de fik et mere kunstnerisk og grafisk udtryk end et normalt foto. De skulle være uskarpe i det vertikale plan.
Billederne er taget med kameraet fastlåst på stativ. De to af stativets tre ben vendte ind mod mig så jeg kunne trække kamera og stativ ind med mig når jeg tog billedet, således at det kom til at panorerer op mod himlen medens billedet blev eksponeret..

Canon EOS 7 – Canon 17-40 – NDx8 filter- Polfilter – Tripol

ISO 100 – Eksponeringstid 1-2 sek – blænde 8-22

Billedbehandling: Ligthroom 3

 Leave a Reply

(required)

(required)