jan 162011
 

El Camino del Rey

Dette er ikke en tur som jeg selv har gået, men jeg har taget den med her på siden fordi jeg synes at filmen er meget spændende at se.

Kløften hvor filmen er optaget ligger i Spanien nær Alora , en landsby tæt på Malaga.
I 1901 blev det klart, at arbejderne på vandkraftværkerne på Chorro Falls og Gaitanejo Falls havde brug for en gangbro til at krydse mellem falder, at sørge for transport af materialer, og for inspektion og vedligeholdelse af kanalen. Opførelsen af gangbroen tog fire år, og den var færdigt i 1905.
I 1921 krydsede Kong Alfonso XIII gangbroen i forbindelse med indvielsen af dæmningen Conde del Guadalhorce

Nogle steder er gangbroen brudt sammen.
Gangbroen er en meter i bredden, og stiger op over 100 meter (350 fod) over floden nedenfor. Den er i øjeblikket i en stærkt forringet tilstand, og der er talrige afdelinger, hvor en del af eller hele beton toppen er kollapset væk. Resultatet er store åbne luft huller, der kun hænger sammen ved smalle stålbjælker eller anden støtte armaturer. Meget få af de oprindelige gelændere findes, men en Via Ferrata sikkerhed-wire løber langs stien. Adskillige mennesker har mistet livet på gangbroen i de seneste år, og efter to dødsulykker i 1999 og 2000 besluttede den lokale regering at lukke begge indgange.

Formanden for Malaga Delstatsregeringen, Salvador Pendon, har meddelt at budgettet til at genoprette den tre kilometer gangbro er € 8,3 milioner, finansieret af den provinsielle regering.

Projektet vil tage cirka tre år og vil starte i midten-2011.
Mange af de oprindelige funktioner vil forblive på plads, og de nye materialer, der anvendes, vil være i overensstemmelse med det gamle design.

Tænd for højtaleren. Start videoen.  Hvis du tør…………………..

 Leave a Reply

(required)

(required)