jun 052008
 

Forårsvandring på Camino France fra d. 18 maj til d. 3 juni 2008.

Jeg havde gennem efteråret 2007 læst flere rejsebeskrivelser fra mennesker som havde vandret på Caminoen i nord Spanien og var blevet tændt på selv at prøve turen.  I den vandregruppe som jeg vandrede sammen med hver onsdag aften mødte jeg Jens som også godt kunne tænke sig at vandre på Caminoen. Det endte med at Jens og jeg aftalte at vandre sammen i 16 dage fra maj  til juni. Da vi ikke havde tiden til at vandre hele turen fra den Franske grænse til Santiago de Compostela, valgte vi at vandre fra Leon til Santiago de Compostela og derfra videre ud til Finesterre ved havet som man dengang troede var verdens ende. Turen ville blive på ca. 330 km og da vi havde 16 dage tilrådighed ville vi nemt kunne nå det.

Vi planlagde at flyve fra København til Madrid og derfra tage toget til Leon hvor vi ville starte. Vi havde også booket et hostel hjemme fra så vi ikke skulle bruge tid på at rende rundt i Leon for at finde et når vi kom frem om aften. Hostellet hed Hostal Guzmán el Bueno og lå på selve caminoen midt i byen og kostede 50 euro. Når vi skulle hjem igen ville vi flyve fra Santiago de Compostela til Madrid og derfra videre til København.

Da jeg ikke tidligere havde vandret langt var jeg noget usikker på hvilke udstyr som jeg skulle ud og invisterer i for at kunne klare turen. På Foreningen af Danske Santiagopilgrimmes  hjemmeside  fandt jeg svaret på alle mine spørgsmål.

Udstyret og fly billetterne blev indkøbt og pludselig var det d 18 maj og vi skulle afsted. Continue reading »