jul 112010
 

Så var vi klar til at starte den sidste etape af vandreturen på Gudernes Stræde. Etapen var ca. 18 km og gik fra Kirke Sonnerup til Vellerup vig. Ved Vellerup vig var det meningen at vi ville afslutte vandringen med en gril fest på stranden.
Fra Kirke Sonnerup fulgte vi landevejen ud af byen mod Enghave skov. Fra skoven gik vi  over det åbent land mod Rye til vi nåede landevejen hvor vi drejede mod Dyrehave bakker og gik videre til Ejby. Fra Ejby går det ad landevej mod sommerhus området Kyndeløse Sydmark som vi krydsede igennem mod landsbyen Kyndeløse. I Kyndeløse tog vi landevejen mod Vellerup vig til Engholm Skov og Vejlemølle Bro hvor vi havde parkeret nogle at vores biler inden vi startede i Kirke Sonnerup om morgen. Hele dagen var vejret solrigt og meget varmt. Det viste sig senere at det blev årets varmeste dag  med temperaturer over 30 grader så der var ikke noget at sige til at turen blev noget svedig.

Continue reading »

jul 042010
 

Etapen denne gang var på ca. 18 km og gik fra Lejre til Kirke Sonnerup
Vi fulgte ådalen fra Lejre til Gl. Lejre og videre ud over det åbne landskab mod flækken Abbetved. Derfra gik det ad landevej og små veje videre gennem Kirke Såby, Vester Såby til Vennelyst hvorfra vi drejer ind i skoven. Fra skoven gik det ad landevejen til Kirke Sonnerup hvor vi sluttede. Continue reading »