dec 292011
 

Billederne på denne side viser hvordan vandet i bevægelse omkring stenene helt ændre billedet udseende. Serien består af 6 billeder. 2 grupper bestående af 3 billeder af det samme motiv. Billederne er taget på en lang eksponerings tid for at få den silkeagtige overflade af vandet. Continue reading »

dec 252011
 

Her første Juledag trængte jeg til at komme ud i naturen. Vejret var gråt og blæsende og i nogens øjne nok også lidt trist, men perfekt for mig til at komme en tur ud i skoven for at fotograferer. Continue reading »

dec 102011
 

Fototur til stranden ved Munkerup for at fotografere vandets skiftende og magiske bevægelser mellem stenene.

I dagene op til weekenden havde det været meget blæsende i det meste at landet. Vinden var nordlig og det blæste stadig en del så vandstanden var temlig høj i Øresund. Jeg var først kørt op til stranden ved Hornbæk plantage hvor jeg tidligere havde fundet et godt sted at fotografere.

 

Desværre var alle stenene dækket totalt af vand så jeg kørte til Munkerup ved Dronningmølle hvor jeg tidligere havde været.  Der stod vandet også meget højt men det lykkedes mig at finde nogle sten hvor jeg fik skudt nogle billeder. Continue reading »