dec 262013
 

Mogentåge ved Gentofte sø. Julemusikken er blevet fjernet fra playlisten på min smartphonen så julen er ved at være ovre. Der er dog stadig julenisser i stuen men de forsvinder snart. Vejret er koldt og tåget så det er godt til en tur rundt om Gentofte sø for at fotografere lidt. Mange andre havde fået samme ide så jeg var ikke alene. Det blev dog alligevel til nogle billeder fra søen.

 

Continue reading »

dec 112013
 

Stormskade i Hornbæk og Gilleleje. Efter stormen Bodil d.  5 og 6 december 2013 var der store skader over store dele af landet. Den 11 og 29  december var jeg en tur i Hornbæk og Gilleleje og tog disse billeder af nogle af skaderne der.

 

 

Continue reading »

dec 092013
 
Vandring på La Gomera fra 1-8-december 2013

Årets vinterferie skulle i år gå til den grønne ø La Gomera og vi valgte at bo i Valle Gran Ray. Vi skulle denne gang rejse sammen med vores venner Anne-Marie og Kurt. Jeg har selv været der en gang tidligere og er meget begejstret for øen, så det var ikke svært at lokke de andre til at tage derned. En beskrivelse af øen fra et tidligere besøg kan ses her.

La Gomere ligger en times sejllas fra Tenerife, så turen hjemmefra og dertil kan nogen gange godt være lang. Denne gang var turen en af de lange.  Vi tog S-toget kl. 04:30 for at kunne være i lufthavnen i god tid inden vi skulle flyve kl. 07:00. Efter ankomsten til Tenerife kl 12:00 blev vi kørt til et hotel i Los Christanos, hvor vi kunne være, til vi ville blive afhentet om aftenen og kørt ned til færgen som skulle sejle kl. 20:30. Efter en times sejlads ankom vi til San Sebastian, som er hovedstaden på La Gomera. Der ventede bussen, som skulle køre os de ca. 50 km til Valle Gran Ray. Vi skulle bo på hotellet Charco del Conde. Vejen fra San Sebastian til Valle Gran Ray går over bjergene og er meget snoet. Flere af passagererne i bussen blev noget køresyge inden vi nåede frem, så køresyge piller vil være en god ide at have med, hvis man har tendens til køresyge.. Klokken 23:30 nåede vi endelig frem til vores hotel, vi havde nu været på vej i næsten 18 timer, men rejsetiden er det hele værd.

Continue reading »