jan 292017
 

Herreturen 2017
27–28–29/1–2017

Siden fra husets gæstebog.

Så blev det den årlige Herretur der løb af stablen. Ingen udsigt til sne, men flot vejr blev det, med rim i træerne. Vi ankom klokken 18. Huset var koldt men den “nye” brændeovn og fyrbøder Flemming fik hurtigt temperaturen op på de sædvanlige 30 grader. Efter en byge shots og dejlig lasagne fra Linda gik vi i gang med kortspillet. Det udviklede sig som de plejede, så da vi havde været igennem 4 omgange, lidt Irsk , Jans kandegryde + det løse var klokken pludselig blevet 04 så vi tørnede ind og sov godt og trygt.

Flemming som sædvanligt tidligt oppe og lave brunch til syvsoverne. Ud og nyde det dejlige vejr, så efter 10 km gå tur tilbage til hytten hvor Jens Åge så småt præparerende en dejlig lammekølle med flødekartofler til. Dejlig mad og denne gang med isdessert. Så gik vi igang med 2.halvleg af kortspillet, men desværre havde Finn ikke så “gode kort” så vi 3 andre måtte færdigøre løjerne og denne gang tror jeg vi fik ram på Flemming for efter at have skuppet væg nogle gange udbrød han: Jeg er beruset. Vi nåede heldigvis at afslutte spillet og denne gang var det Jan der havde håneretten.

Jan og Jens Åge sad lige en times tid og mindedes de gode gamle dage til tonerne af Dr. Hook. Vi tørnede ind kl 04 og sov som sten. 

Søndag efter brunch var det pétanque banen der blev angrebet. Her viste Finn sine evner frem. Han var bare go, så Jan og Flemming blev rundbarberet af Finn og Jens Åge

Nu vil vi så småt forberede vores hjemtur og sige tak for en herlig weekend.

Finn, Flemming, Jens Åge og Jan

 Leave a Reply

(required)

(required)